Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inglourious Basterds

Inglourious Basterds

01/12/2017 | Flixfilm

Se Inglourious Basterds på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Adventure, Drama, War
Instruktør: Quentin Tarantino
Skuespillere: Brad Pitt, Mélanie Laurent, Christoph Waltz, Eli Roth
Spilletid: 153 min
Land: Germany, USA
Sprog: English, German, French, Italian
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: En jødisk biografejer i det besatte Paris er tvunget til at være vært for en nazistisk premiere, hvor en gruppe amerikanske soldater planlægger et angreb.


Se Inglourious Basterds på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkInglourious Basterds havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Inglourious Basterds ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Inglourious Basterds herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Inglourious Basterds er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inglourious Basterds stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar