Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inglourious Basterds

Inglourious Basterds

01/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Inglourious Basterds på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Adventure, Drama, War
Instruktør: Quentin Tarantino
Skuespillere: Brad Pitt, Mélanie Laurent, Christoph Waltz, Eli Roth
Spilletid: 153 min
Land: Germany, USA
Sprog: English, German, French, Italian
IMDb-karakter: 8.3

Resumé: En jødisk biografejer i det besatte Paris er tvunget til at være vært for en nazistisk premiere, hvor en gruppe amerikanske soldater planlægger et angreb.


Se Inglourious Basterds på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Inglourious Basterds havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Inglourious Basterds ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Inglourious Basterds herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Inglourious Basterds er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inglourious Basterds stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar