Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inglourious Basterds

Inglourious Basterds

01/01/2022 | Flixfilm

Inglourious Basterds på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Adventure, Drama, War
Instruktion: Quentin Tarantino
Skuespillere: Brad Pitt, Diane Kruger, Eli Roth
Spilletid: 153 min
Land: Germany, United States
Sprog: English, German, French, Italian
IMDb-karakter: 8.3

Handling: En jødisk biografejer i det besatte Paris er tvunget til at være vært for en nazistisk premiere, hvor en gruppe amerikanske soldater planlægger et angreb.

Inglourious Basterds havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Inglourious Basterds på YouTube.Se Inglourious Basterds på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Inglourious Basterds ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inglourious Basterds stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Inglourious Basterds, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Inglourious Basterds er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar