Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ingobernable

Ingobernable

14/09/2018 | Flixfilm

Se Ingobernable på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kate del Castillo, Leah Allers, Eréndira Ibarra, Alberto Guerra
Spilletid: 40 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Mexicos førstedame er en idealistisk kvinde med faste overbevisninger. Da hun mister tilliden til sin mand, får hun brug for alle sine kræfter for at afdække sandheden.


Se Ingobernable på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIngobernable (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ingobernable (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ingobernable herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ingobernable er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ingobernable (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Ingobernable

  1. Lissy Klement - kl. 22:59, 24-01-2019:

    Fantastisk serie. I min top 10. Håber sæson 3 kommer.

    Skriv kommentar