Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ingobernable

Ingobernable

14/09/2018 | Flixfilm

Ingobernable på Netflix

Produktionsår: 2017–
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kate del Castillo, Leah Allers, Eréndira Ibarra
Spilletid: 40 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Mexicos førstedame er en idealistisk kvinde med faste overbevisninger. Da hun mister tilliden til sin mand, får hun brug for alle sine kræfter for at afdække sandheden.Se Ingobernable på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Ingobernable (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ingobernable på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Ingobernable (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ingobernable (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ingobernable, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ingobernable er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Ingobernable

  1. Lissy Klement - kl. 22:59, 24-01-2019:

    Fantastisk serie. I min top 10. Håber sæson 3 kommer.

Skriv kommentar