Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ingress: The Animation

Ingress: The Animation

30/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Ingress: The Animation på Netflix

Indspilningsår: 2018–2019
Genre: Animation, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kellen Goff, Cristina Valenzuela
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Da videnskaben opdager et mystisk stof, som kan påvirke den menneskelige hjerne, kæmper to grupperinger indædt for at få fingrene i dette formidable magtinstrument.


Se Ingress: The Animation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ingress: The Animation (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ingress: The Animation (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ingress: The Animation herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ingress: The Animation er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ingress: The Animation (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar