Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ingrid Goes West

Ingrid Goes West

01/02/2020

Se Ingrid Goes West på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Matt Spicer
Skuespillere: Aubrey Plaza, Elizabeth Olsen, O'Shea Jackson Jr., Wyatt Russell
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: En kronisk stalker bliver løsladt fra en psykiatrisk afdeling og flytter til L.A. for at blive venner med en Instagramstjerne, men hendes plan tager en dyster drejning.


Se Ingrid Goes West på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ingrid Goes West havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Ingrid Goes West ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ingrid Goes West herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ingrid Goes West er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ingrid Goes West stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar