Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inherent Vice

Inherent Vice

29/12/2015 | Flixfilm

Se Inherent Vice på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Crime, Drama, Mystery, Romance
Instruktør: Paul Thomas Anderson
Skuespillere: Joanna Newsom, Katherine Waterston, Joaquin Phoenix, Jordan Christian Hearn
Spilletid: 148 min
Land: USA
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Hippieprivatdetektiven Doc Sportello bliver hyret til at arbejde på tre forskellige sager, der alle har en ejendomsmagnat og en mystisk kult til fælles.


Se Inherent Vice på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkInherent Vice havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Inherent Vice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Inherent Vice herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Inherent Vice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inherent Vice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar