Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inherent Vice

Inherent Vice

29/12/2015 | Flixfilm

Inherent Vice på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: Paul Thomas Anderson
Skuespillere: Joaquin Phoenix, Josh Brolin, Owen Wilson
Spilletid: 148 min
Land: United States
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Hippieprivatdetektiven Doc Sportello bliver hyret til at arbejde på tre forskellige sager, der alle har en ejendomsmagnat og en mystisk kult til fælles.

Inherent Vice havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Inherent Vice på YouTube.Se Inherent Vice på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Inherent Vice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inherent Vice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Inherent Vice, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Inherent Vice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar