Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inheritors

Inheritors

28/09/2019 | Flixfilm

Se Inheritors på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Short
Instruktør: Chidi Ozieh
Skuespillere: Jordan Auslander, Sean Boyce Johnson, Ellie Foumbi, Paul Mann
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Efter et tilfældigt møde i Los Angeles genforenes to teenagere fra forskellige miljøer på en eksklusiv high school, hvor unge fra Koreas rige samfundselite går.


Se Inheritors på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkInheritors (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Inheritors (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Inheritors herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Inheritors er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inheritors (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar