Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inhuman Resources

Inhuman Resources

15/05/2020 | Flixfilm

Se Inhuman Resources på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Eric Cantona, Suzanne Clément, Alex Lutz, Gustave Kervern
Spilletid: 52 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Alain Delambre er 57 år og arbejdsløs, men lokkes af en spændende jobmulighed. Snart går det dog op for ham, at han er en brik i et grusomt spil.


Se Inhuman Resources på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Inhuman Resources (Et beskidt job) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Inhuman Resources (Et beskidt job) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Inhuman Resources:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Inhuman Resources (Et beskidt job) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inhuman Resources (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar