Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Initial D: Special Edition

Initial D: Special Edition

15/01/2016 | Ingen kommentarer

Se Initial D: Special Edition på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Om dagen bringer en 18-årig teenager tofu ud for sin far, der er pensioneret racerkører, men om natten er det hans tur til at sætte sig bag rattet.


Se Initial D: Special Edition på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Initial D: Special Edition havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Initial D: Special Edition ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Initial D: Special Edition herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Initial D: Special Edition er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Initial D: Special Edition stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar