Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Initial D: Special Edition

Initial D: Special Edition

15/01/2016 | Flixfilm

Se Initial D: Special Edition på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Om dagen bringer en 18-årig teenager tofu ud for sin far, der er pensioneret racerkører, men om natten er det hans tur til at sætte sig bag rattet.


Se Initial D: Special Edition på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Initial D: Special Edition havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Initial D: Special Edition ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Initial D: Special Edition:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Initial D: Special Edition er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Initial D: Special Edition stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar