Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inju – The Geisha Killer

Inju – The Geisha Killer

15/12/2015 | Flixfilm

Se Inju – The Geisha Killer på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Mystery, Thriller
Instruktør: Barbet Schroeder
Skuespillere: Benoît Magimel, Lika Minamoto, Shun Sugata, Maurice Bénichou
Spilletid: 105 min
Land: France, Japan
Sprog: French, Japanese, English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: En ung forfatter, som får succes med en roman, der efterligner stilen fra hans litterære idol, føler sig efterfølgende forfulgt af samme idol.


Se Inju – The Geisha Killer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkInju – The Geisha Killer havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Inju – The Geisha Killer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Inju – The Geisha Killer herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Inju – The Geisha Killer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inju – The Geisha Killer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar