Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inju – The Geisha Killer

Inju – The Geisha Killer

15/12/2015 | Ingen kommentarer

Se Inju – The Geisha Killer på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Mystery, Thriller
Instruktør: Barbet Schroeder
Skuespillere: Benoît Magimel, Lika Minamoto, Shun Sugata, Maurice Bénichou
Spilletid: 105 min
Land: France, Japan
Sprog: French, Japanese, English
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: En ung forfatter, som får succes med en roman, der efterligner stilen fra hans litterære idol, føler sig efterfølgende forfulgt af samme idol.


Se Inju – The Geisha Killer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Inju – The Geisha Killer havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Inju – The Geisha Killer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Inju – The Geisha Killer herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Inju – The Geisha Killer er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inju – The Geisha Killer stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar