Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inju – The Geisha Killer

Inju – The Geisha Killer

15/12/2015 | Flixfilm

Inju – The Geisha Killer på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Mystery, Thriller
Instruktion: Barbet Schroeder
Skuespillere: Benoît Magimel, Lika Minamoto, Shun Sugata
Spilletid: 105 min
Land: France, Japan
Sprog: French, Japanese, English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En ung forfatter, som får succes med en roman, der efterligner stilen fra hans litterære idol, føler sig efterfølgende forfulgt af samme idol.

Inju – The Geisha Killer havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Inju – The Geisha Killer på YouTube.Se Inju – The Geisha Killer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Inju – The Geisha Killer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inju – The Geisha Killer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Inju – The Geisha Killer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Inju – The Geisha Killer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar