Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Inkaar

05/06/2017 | Flixfilm

Se Inkaar på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Romance, Thriller
Instruktør: Sudhir Mishra
Skuespillere: Arjun Rampal, Chitrangda Singh, Vipin Sharma, Mithun Rodwittiya
Spilletid: 125 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Direktøren for et reklamebureau efterforskes, da hans ambitiøse protegé – og elskerinde – beskylder ham for sexchikane i sin kamp for hans topstilling.


Se Inkaar på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkInkaar havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Inkaar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Inkaar herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Inkaar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inkaar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar