Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Innocent Moves

Innocent Moves

01/01/2017 | Flixfilm

Se Innocent Moves på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En far opdager, at hans 7-årige søn er et geni til hurtigskak, og hyrer en uforsonlig skakmester til at træne drengen til konkurrence.


Se Innocent Moves på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkInnocent Moves havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Innocent Moves ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Innocent Moves herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Innocent Moves er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Innocent Moves stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar