Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Inocente

26/07/2022 | Flixfilm

Inocente på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Documentary, Short, Biography
Instruktion: Sean Fine, Andrea Nix
Skuespillere: N/A
Spilletid: 40 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En forretningsmand fra Valencia vil bevise sin uskyld efter at være blevet arresteret, tortureret og beskyldt for at hjælpe terrorister. Baseret på virkelige hændelser.

Inocente havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Inocente på YouTube.Se Inocente på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Inocente ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inocente stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Inocente, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Inocente er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar