Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inquiétudes

Inquiétudes

06/03/2022 | Flixfilm

Inquiétudes på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den plagede 18-årige Elise føler sig kvalt af sin stedmors opsyn og møder Bruno, en manisk kunstner fra den industrielle del af byen.

Inquiétudes havde premiere på Netflix Danmark den 6. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Inquiétudes på YouTube.Se Inquiétudes på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Inquiétudes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inquiétudes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Inquiétudes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Inquiétudes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar