Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Insatiable

Insatiable

11/10/2019 | Ingen kommentarer

Se Insatiable på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Comedy, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dallas Roberts, Debby Ryan, Christopher Gorham, Kimmy Shields
Spilletid: 45 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: En mobbet teenager bruger skønhedskonkurrencer som en måde at få hævn på. Hun får hjælp af en vanæret coach, der snart indser, at han er ude, hvor han ikke kan bunde.


Se Insatiable på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Insatiable (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Insatiable (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Insatiable herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Insatiable er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Insatiable (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar