Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Insatiable

Insatiable

11/10/2019 | Flixfilm

Se Insatiable på Netflix

Indspilningsår: 2018–2019
Genre: Comedy, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dallas Roberts, Debby Ryan, Christopher Gorham, Kimmy Shields
Spilletid: 45 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En mobbet teenager bruger skønhedskonkurrencer som en måde at få hævn på. Hun får hjælp af en vanæret coach, der snart indser, at han er ude, hvor han ikke kan bunde.


Se Insatiable på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Insatiable (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Insatiable (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Insatiable:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Insatiable er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Insatiable (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar