Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Insecure

Insecure

01/08/2023 | Flixfilm

Insecure på Netflix

Produktionsår: 2016–2021
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Issa Rae, Yvonne Orji, Jay Ellis
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: De bedste venner Issa og Molly har op- og nedture, mens de balancerer livsmål, akavede møder og romantiske relationer i deres færden i Los Angeles.Se Insecure på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Insecure (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Insecure på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Insecure (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Insecure (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Insecure, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Insecure er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar