Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates

Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates

20/09/2019 | Flixfilm

Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Se hvordan Bill Gates tænker, når milliardæren fortæller åbenhjertigt om dem, der har påvirket ham, og de dristige mål, han stadig forfølger.

Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates på YouTube.Se Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar