Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates

Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates

20/09/2019 | Flixfilm

Se Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Se hvordan Bill Gates tænker, når milliardæren fortæller åbenhjertigt om dem, der har påvirket ham, og de dristige mål, han stadig forfølger.


Se Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkInside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar