Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inside Job

Inside Job

18/11/2022 | Flixfilm

Inside Job på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Animation, Comedy, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Lizzy Caplan, Christian Slater, Clark Duke
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Øglemennesker? Virkelige! Månelandingen? Falsk! Det er et fuldtidsjob at håndtere verdens konspirationer for et akavet geni og hendes dysfunktionelle kollegaer.Se Inside Job på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Inside Job (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 18. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Inside Job på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Inside Job (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inside Job (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Inside Job, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Inside Job er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar