Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inside Job

Inside Job

01/10/2020 | Flixfilm

Se Inside Job på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: Charles Ferguson
Skuespillere: Matt Damon, Gylfi Zoega, Andri Snær Magnason, Sigridur Benediktsdottir
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Få alt at vide i detaljer om den omfattende og dybtgående korruptionsskandale på Wall Street, som igangsatte den globale økonomiske krise i 2008.

Inside Job havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Inside Job på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Inside Job ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Inside Job er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inside Job stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar