Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inside Llewyn Davis

Inside Llewyn Davis

01/02/2015 | Flixfilm

Se Inside Llewyn Davis på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktør: Ethan Coen, Joel Coen
Skuespillere: Oscar Isaac, Carey Mulligan, John Goodman
Spilletid: 104 min
Land: United States, United Kingdom, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Coen-brødrene står bag dette portræt af den kæmpende folk-musiker Llewyn Davis, da hans karriere var på sit højdepunkt i begyndelsen af 1960'erne.

Inside Llewyn Davis havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Inside Llewyn Davis på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Inside Llewyn Davis ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inside Llewyn Davis stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Inside Llewyn Davis, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Inside Llewyn Davis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar