Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inside Man

Inside Man

31/10/2022 | Flixfilm

Inside Man på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: David Tennant, Stanley Tucci, Dolly Wells
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En amerikansk fange på dødsgangen, hvis hobby er at løse mysterier, hjælper en ung britisk journalist med at lede efter en ven, der pludselig er forsvundet.Se Inside Man på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Inside Man (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Inside Man på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Inside Man (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inside Man (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Inside Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Inside Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar