Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inside Man

Inside Man

29/08/2018 | Flixfilm

Se Inside Man på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Spike Lee
Skuespillere: Denzel Washington, Clive Owen, Jodie Foster, Christopher Plummer
Spilletid: 129 min
Land: USA
Sprog: English, Albanian, Spanish
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: En betjent er lige i hælene på en tyv, der ellers altid er et skridt foran politiet, men da en egenrådig forhandler ankommer, kommer tingene ud af kontrol.


Se Inside Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkInside Man havde premiere på Netflix Danmark den 29. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Inside Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Inside Man herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Inside Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inside Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar