Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inside Out

Inside Out

05/01/2017 | Flixfilm

Se Inside Out på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Drama, Family, Fantasy
Instruktør: Pete Docter, Ronnie Del Carmen(co-director)
Skuespillere: Amy Poehler, Phyllis Smith, Richard Kind, Bill Hader
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Da Rileys familie flytter til den anden ende af landet, overvinder hendes indre optimist hendes blandede følelser, så hun kan tilpasse sig sit nye liv – og blive voksen.


Se Inside Out på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkInside Out (Inderst Inde) havde premiere på Netflix Danmark den 5. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Inside Out (Inderst Inde) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Inside Out herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Inside Out (Inderst Inde) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inside Out stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar