Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inside the Criminal Mind

Inside the Criminal Mind

31/08/2018 | Flixfilm

Se Inside the Criminal Mind på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Geoffrey Martin, Jan Michalek, Antonio Pedro, Eva Ruzickova
Spilletid: 52 min
Land: USA, Czech Republic
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Udforsk de psykologiske processer og amoralske opførsel, der kendetegner de værste kriminelle typer.


Se Inside the Criminal Mind på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkInside the Criminal Mind (I forbryderens sind) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Inside the Criminal Mind (I forbryderens sind) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Inside the Criminal Mind herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Inside the Criminal Mind (I forbryderens sind) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inside the Criminal Mind (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar