Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inside the Real Narcos

Inside the Real Narcos

14/12/2018 | Flixfilm

Se Inside the Real Narcos på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jason Fox
Spilletid: 45 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Den tidligere elitesoldat Jason Fox interviewer farlige smuglere og kartelmedlemmer og giver et sjældent set indblik i narkokrigene.


Se Inside the Real Narcos på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkInside the Real Narcos (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Inside the Real Narcos (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Inside the Real Narcos herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Inside the Real Narcos er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inside the Real Narcos (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar