Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inside the Real Narcos

Inside the Real Narcos

14/12/2018 | Flixfilm

Inside the Real Narcos på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jason Fox
Spilletid: 45 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Den tidligere elitesoldat Jason Fox interviewer farlige smuglere og kartelmedlemmer og giver et sjældent set indblik i narkokrigene.

Inside the Real Narcos (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Inside the Real Narcos på YouTube.Se Inside the Real Narcos på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Inside the Real Narcos (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inside the Real Narcos (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Inside the Real Narcos, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Inside the Real Narcos er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar