Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inside the World’s Toughest Prisons

Inside the World’s Toughest Prisons

14/12/2018 | Ingen kommentarer

Se Inside the World’s Toughest Prisons på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Den undersøgende journalist Paul Connolly bliver frivillig indsat i verdens farligste fængsler, hvor trusler og brutalitet er en del af dagligdagen.


Se Inside the World’s Toughest Prisons på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Inside the World’s Toughest Prisons (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 14. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Inside the World’s Toughest Prisons (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Inside the World’s Toughest Prisons herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Inside the World’s Toughest Prisons er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inside the World’s Toughest Prisons (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore