Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inside the World’s Toughest Prisons

Inside the World’s Toughest Prisons

08/01/2021 | Flixfilm

Se Inside the World’s Toughest Prisons på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den undersøgende journalist Paul Connolly bliver frivillig indsat i verdens farligste fængsler, hvor trusler og brutalitet er en del af dagligdagen.

Inside the World’s Toughest Prisons (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Inside the World’s Toughest Prisons på YouTube.Se Inside the World’s Toughest Prisons på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Inside the World’s Toughest Prisons (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inside the World’s Toughest Prisons (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Inside the World’s Toughest Prisons, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Inside the World’s Toughest Prisons er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar