Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Inside the World’s Toughest Prisons

06/07/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Den undersøgende journalist Paul Connolly bliver frivillig indsat i verdens farligste fængsler, hvor trusler og brutalitet er en del af dagligdagen.


Se Inside the World’s Toughest Prisons på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Inside the World’s Toughest Prisons (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 6. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Inside the World’s Toughest Prisons (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Inside the World’s Toughest Prisons herunder:Fra premieredatoen (6. juli, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Inside the World’s Toughest Prisons er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Inside the World’s Toughest Prisons (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar