Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Insiders

19/05/2022 | Flixfilm

Insiders på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Najwa Nimri, Alyson Leigh Rosenfeld, Heidi Niedermeyer
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.2

Handling: Tolv personer tror, at de er med i sidste udvælgelsesrunde til en realityserie, men faktisk bliver de allerede filmet i al hemmelighed. Og der er 100.000 euro på spil.Se Insiders på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Insiders (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 19. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Insiders på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Insiders (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Insiders (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Insiders, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Insiders er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar