Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Insidious: Chapter 2

Insidious: Chapter 2

01/11/2020 | Flixfilm

Se Insidious: Chapter 2 på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: James Wan
Skuespillere: Patrick Wilson, Rose Byrne, Ty Simpkins, Lin Shaye
Spilletid: 106 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Mens Lambert-familien prøver at komme ovenpå efter deres søns kamp mod onde ånder, må faderen, Josh, se sin egen grusomme barndom i øjnene.Se Insidious: Chapter 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Insidious: Chapter 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Insidious: Chapter 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Insidious: Chapter 2:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Insidious: Chapter 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Insidious: Chapter 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar