Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Insidious: Chapter 2

Insidious: Chapter 2

01/11/2020 | Flixfilm

Insidious: Chapter 2 på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktion: James Wan
Skuespillere: Patrick Wilson, Rose Byrne, Barbara Hershey
Spilletid: 106 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Mens Lambert-familien prøver at komme ovenpå efter deres søns kamp mod onde ånder, må faderen, Josh, se sin egen grusomme barndom i øjnene.

Insidious: Chapter 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Insidious: Chapter 2 på YouTube.Se Insidious: Chapter 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Insidious: Chapter 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Insidious: Chapter 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Insidious: Chapter 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Insidious: Chapter 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar