Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Insidious: Chapter 3

Insidious: Chapter 3

25/04/2017 | Flixfilm

Se Insidious: Chapter 3 på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Leigh Whannell
Skuespillere: Dermot Mulroney, Stefanie Scott, Angus Sampson, Leigh Whannell
Spilletid: 97 min
Land: Canada, UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Da den synske Elise Rainier modvilligt går med til at hjælpe en teenager med at kontakte sin afdøde mor, frigør hun uforvarende en ond ånd, der forfølger pigen.


Se Insidious: Chapter 3 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkInsidious: Chapter 3 havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Insidious: Chapter 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Insidious: Chapter 3 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Insidious: Chapter 3 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Insidious: Chapter 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar