Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Insidious: Chapter 3

Insidious: Chapter 3

01/11/2020 | Flixfilm

Insidious: Chapter 3 på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktion: Leigh Whannell
Skuespillere: Dermot Mulroney, Stefanie Scott, Angus Sampson
Spilletid: 97 min
Land: Canada, United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da den synske Elise Rainier modvilligt går med til at hjælpe en teenager med at kontakte sin afdøde mor, frigør hun uforvarende en ond ånd, der forfølger pigen.

Insidious: Chapter 3 havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Insidious: Chapter 3 på YouTube.Se Insidious: Chapter 3 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Insidious: Chapter 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Insidious: Chapter 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Insidious: Chapter 3, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Insidious: Chapter 3 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar