Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Insidious: The Last Key

Insidious: The Last Key

24/10/2019 | Flixfilm

Insidious: The Last Key på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktion: Adam Robitel
Skuespillere: Lin Shaye, Leigh Whannell, Angus Sampson
Spilletid: 103 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Synske Elise Rainier plages af gamle minder. Hun rejser til sit barndomshjem i New Mexico for at se dæmonerne i øjnene – og får åbnet døren til dystre hemmeligheder.

Insidious: The Last Key havde premiere på Netflix Danmark den 24. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Insidious: The Last Key på YouTube.Se Insidious: The Last Key på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Insidious: The Last Key ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Insidious: The Last Key stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Insidious: The Last Key, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Insidious: The Last Key er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar