Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Insidious

Insidious

01/07/2016 | Flixfilm

Se Insidious på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: James Wan
Skuespillere: Patrick Wilson, Rose Byrne, Ty Simpkins, Lin Shaye
Spilletid: 103 min
Land: USA, Canada, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: En almindelig familie flytter fra deres hus, fordi de tror, det er hjemsøgt af ånder. Det viser sig dog, at det ikke var huset, men deres søn, der er hjemsøgt.


Se Insidious på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkInsidious havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Insidious ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Insidious herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Insidious er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Insidious stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar