Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inspector Gadget

Inspector Gadget

15/01/2019 | Ingen kommentarer

Se Inspector Gadget på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Action, Adventure, Comedy, Crime, Family, Sci-Fi
Instruktør: David Kellogg
Skuespillere: Matthew Broderick, Rupert Everett, Joely Fisher, Michelle Trachtenberg
Spilletid: 78 min
Land: USA
Sprog: English, Norwegian, French, Spanish
IMDb-karakter: 4.1

Resumé: Da en uheldig betjent bliver slemt tilredt i en eksplosion forestået af den onde dr. Claw, erstatter en robotekspert hans lemmer med et overflødighedshorn af gadgets.


Se Inspector Gadget på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Inspector Gadget havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Inspector Gadget ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Inspector Gadget herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Inspector Gadget er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inspector Gadget stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar