Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inspector Gadget

Inspector Gadget

01/01/2020 | Flixfilm

Se Inspector Gadget på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ivan Sherry, Tara Strong, Martin Roach, Scott McCord
Spilletid: 22 min
Land: Canada, USA, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Beskrivelse: Inspektør Gadget er tilbage og møder sin gamle fjende, den onde Dr. Claw, som har startet sin globale terrororganisation M.A.D. op igen.


Se Inspector Gadget på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Inspector Gadget (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Inspector Gadget (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Inspector Gadget:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Inspector Gadget er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inspector Gadget (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar