Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inspector Koo

Inspector Koo

11/12/2021 | Flixfilm

Inspector Koo på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En tidligere betjent vender tilbage på arbejdsmarkedet som forsikringsefterforsker og leder efter spor på gerningssteder, der er iscenesat af en seriemorder.

Inspector Koo (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Inspector Koo på YouTube.Se Inspector Koo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Inspector Koo (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inspector Koo (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Inspector Koo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Inspector Koo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar