Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Lewis

18/04/2014 | Flixfilm

Se Lewis på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Short, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Anthony G. Sumner
Skuespillere: Deneen Melody, Jerry Murdock, Susan Adriensen, Michael Partipilo
Spilletid: 34 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.7

Beskrivelse: En politiinspektør vender tilbage til arbejdet efter længere tids fravær og får sine gammeldags metoder udfordret af en yngre universitetsuddannet partner.


Se Lewis på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLewis havde premiere på Netflix Danmark den 18. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lewis ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lewis herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lewis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lewis stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar