Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inspekcja

Inspekcja

04/08/2021 | Flixfilm

Inspekcja på Netflix

Produktionsår: 1959
Genre: Comedy
Instruktion: Jan Rybkowski
Skuespillere: Tadeusz Fijewski, Barbara Polomska, Helena Makowska
Spilletid: 78 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En russisk officer forsøger på ordre fra Stalin at få polske soldater i fangelejre til at samarbejde med de kommunistiske myndigheder.

Inspekcja havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Inspekcja på YouTube.Se Inspekcja på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Inspekcja ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inspekcja stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Inspekcja, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Inspekcja er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar