Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Instant Dream Home

Instant Dream Home

10/08/2022 | Flixfilm

Instant Dream Home på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Danielle Brooks, Paige Mobley, Adair Curtis
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Et hold dygtige renovatorer løber store risici og udtænker detaljerede planer for at forvandle familiers hjem fra kælder til kvist på bare 12 timer.

Instant Dream Home (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Instant Dream Home på YouTube.Se Instant Dream Home på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Instant Dream Home (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Instant Dream Home (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Instant Dream Home, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Instant Dream Home er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar