Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Instant Family

Instant Family

15/07/2020 | Flixfilm

Se Instant Family på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Sean Anders
Skuespillere: Mark Wahlberg, Rose Byrne, Isabela Merced
Spilletid: 118 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Handling: To renoveringseksperter er sikre på, at de kan håndtere deres seneste projekt: adoptere tre børn, der har været i pleje i årevis. Men det er lettere sagt end gjort.

Instant Family havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Instant Family på YouTube.Se Instant Family på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Instant Family ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Instant Family stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Instant Family, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Instant Family er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar