Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Instant Family

Instant Family

15/07/2020 | Flixfilm

Se Instant Family på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Sean Anders
Skuespillere: Mark Wahlberg, Rose Byrne, Isabela Merced, Gustavo Escobar
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: To renoveringseksperter er sikre på, at de kan håndtere deres seneste projekt: adoptere tre børn, der har været i pleje i årevis. Men det er lettere sagt end gjort.


Se Instant Family på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Instant Family havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Instant Family ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Instant Family:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Instant Family er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Instant Family stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar