Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Instant Hotel

Instant Hotel

29/06/2019 | Flixfilm

Instant Hotel på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Hold af australske boligejere konkurrerer om at blive det bedste Instant Hotel ved at overnatte i de andres udlejningsejendomme og bedømme oplevelsen.

Instant Hotel (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 29. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Instant Hotel på YouTube.Se Instant Hotel på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Instant Hotel (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Instant Hotel (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Instant Hotel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Instant Hotel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar