Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Instant Hotel

Instant Hotel

29/06/2019 | Ingen kommentarer

Se Instant Hotel på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Hold af australske boligejere konkurrerer om at blive det bedste Instant Hotel ved at overnatte i de andres udlejningsejendomme og bedømme oplevelsen.


Se Instant Hotel på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Instant Hotel (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 29. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Instant Hotel (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Instant Hotel herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Instant Hotel er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Instant Hotel (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar