Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Interaktiv ‘Kimmy Schmidt’ kommer endelig til Danmark

Interaktiv ‘Kimmy Schmidt’ kommer endelig til Danmark

09/07/2020 | Flixfilm

Interaktiv Kimmy Schmidt kommer endelig til DanmarkFor snart to måneder siden havde Netflix global premiere på ‘Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy Vs. The Reverend’, som er det sidste afsluttende og interaktie kapitel af komedieserien af samme navn.

Bemærkelseværdigt blev det interaktive afsnit ikke lanceret i Danmark på samme tidspunkt, men nu kan Netflix endelig afsløre den dansk premieredato, som er blevet fastsat til den 5. august.

Den officielle forklaring på at showet ikke blev lanceret i Danmark var at Covid-19 havde sat en stopper for “dubbing” og man prioriterede skuespillernes sikkerhed højere.

Det er usikkert om ‘Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy Vs. The Reverend’ rent faktisk vil kunne ses med danske stemmer eller om Netflix blot har refereret til danske undertekster.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy Vs. The Reverend’ sender Kimmy ud på sit største eventyr nogensinde. Kimmy skal giftes, men først må hun afsløre præstens onde plan, der sender hende gennem tre stater og involverer eksplosioner og en dansende hamburger. Hvad skal hun gøre? Valget er dit.

Se en trailer til den interaktive special nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 49 – 2022)

På rollelisten finder man de velkendte Ellie Kemper, Tituss Burgess, Jane Krakowski og Carol Kane, mens de i denne special får selskab af Daniel Radcliffe, John Hamm og Johnny Knoxville.

‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ var én af de første originale komedieserier fra Netflix og det er også den første komedieserie som streamingtjenesten kaster sig ud i at gøre interaktiv. Tidligere har Netflix succesfuldt prøvet formatet af med ‘Black Mirror: Bandersnatch‘, hvor det ligeledes er op til seeren at bestemme handlingen.

Tina Fey og Robert Carlock har skabt ‘Unbreakable Kimmy Schmidt‘, der har Ellie Kemper (‘The Office’, ‘Bridesmaids’, ’21 Jump Street’) i hovedrollen, som handler om Kimmy (Ellie Kemper), som efter 15 år hvor hun har levet i en kult, bliver reddet sammen med tre andre kvinder.

Se ‘Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy Vs. The Reverend’ på Netflix Danmark fra den 5. august.Skriv kommentar