Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Interceptor

Interceptor

03/06/2022 | Flixfilm

Interceptor på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: Matthew Reilly
Skuespillere: Elsa Pataky, Luke Bracey, Aaron Glenane
Spilletid: 99 min
Land: Australia, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Den sidste soldat på en fjerntliggende missilforsvarsbase kæmper sit livs hårdeste kamp mod terrorister, der har rettet 16 stjålne atomvåben mod USA.Se Interceptor på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Interceptor havde premiere på Netflix Danmark den 3. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Interceptor på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Interceptor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Interceptor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Interceptor, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Interceptor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar