Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Interior Design Masters

Interior Design Masters

18/10/2019 | Flixfilm

Interior Design Masters på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Game-Show
Instruktion: N/A
Skuespillere: Michelle Ogundehin, Alan Carr, Fearne Cotton
Spilletid: 44 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Indretningsarkitekter in spe forvandler forskellige rum fra at være kedelige til at sprudle, når de kæmper om en skelsættende kontrakt med et førende hotel i London.

Interior Design Masters (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Interior Design Masters på YouTube.Se Interior Design Masters på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Interior Design Masters (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Interior Design Masters (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Interior Design Masters, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Interior Design Masters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar