Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Interior. Leather Bar.

Interior. Leather Bar.

15/04/2014 | Flixfilm

Se Interior. Leather Bar. på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama
Instruktør: James Franco, Travis Mathews
Skuespillere: Val Lauren, Christian Patrick, Brenden Gregory, Brad Roberge
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Denne fascinerende film genlever det 40-minutter klip med bøsse-S&M, som efter sigende blev klippet ud af Cruising fra 1980.


Se Interior. Leather Bar. på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkInterior. Leather Bar. havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Interior. Leather Bar. ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Interior. Leather Bar. herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Interior. Leather Bar. er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Interior. Leather Bar. stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar