Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » International Street Art

International Street Art

15/07/2016 | Flixfilm

Se International Street Art på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Flotte billeder af gadekunst fra New York, Paris, Berlin og Sao Paulo viser, hvordan kunstnere løfter det almindelige til at blive noget smukt.


Se International Street Art på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkInternational Street Art havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om International Street Art ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til International Street Art herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til International Street Art er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at International Street Art stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar