Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » International Street Art

International Street Art

15/07/2016 | Ingen kommentarer

Se International Street Art på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Flotte billeder af gadekunst fra New York, Paris, Berlin og Sao Paulo viser, hvordan kunstnere løfter det almindelige til at blive noget smukt.


Se International Street Art på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


International Street Art havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om International Street Art ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til International Street Art herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til International Street Art er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at International Street Art stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar