Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Internet Famous

Internet Famous

21/07/2016 | Flixfilm

Se Internet Famous på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Michael J. Gallagher
Skuespillere: Shane Dawson, Steve Greene, Wendy McColm, Amanda Cerny
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.5

Beskrivelse: I denne komedie rejser fem virale internetberømtheder til en konkurrence, hvor vinderen vil få sin egen tv-serie.


Se Internet Famous på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkInternet Famous havde premiere på Netflix Danmark den 21. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Internet Famous ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Internet Famous herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Internet Famous er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Internet Famous stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar