Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Interrogation

Interrogation

02/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Interrogation på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Vetrimaaran
Skuespillere: Dinesh, Samuthirakani, Anandhi, Murugadass
Spilletid: 117 min
Land: India
Sprog: Tamil, Telugu
IMDb-karakter: 8.6

Resumé: I dette drama baseret på virkelige begivenheder forsøger politisk motiverede betjente i Andhra Pradesh at hænge fire tamilske arbejdere op på en forbrydelse.


Se Interrogation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Interrogation havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Interrogation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Interrogation herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Interrogation er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Interrogation stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar