Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Interrogation

Interrogation

02/12/2016 | Flixfilm

Se Interrogation på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Short, Thriller
Instruktør: Brian Allen
Skuespillere: Elan Even, Jack Lidji, Richard Vernon
Spilletid: 17 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: I dette drama baseret på virkelige begivenheder forsøger politisk motiverede betjente i Andhra Pradesh at hænge fire tamilske arbejdere op på en forbrydelse.


Se Interrogation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkInterrogation havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Interrogation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Interrogation herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Interrogation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Interrogation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar