Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Interstellar

Interstellar

01/03/2019 | Flixfilm

Interstellar på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Adventure, Drama, Sci-Fi
Instruktion: Christopher Nolan
Skuespillere: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain
Spilletid: 169 min
Land: United States, United Kingdom, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Handling: Menneskeheden balancerer på kanten af udslettelse, så en gruppe astronauter rejser gennem et ormehul for at lede efter en anden beboelig planet.Se Interstellar på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Interstellar havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Interstellar på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Interstellar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Interstellar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Interstellar, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Interstellar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar