Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Interview med Reed Hastings fra Netflix

Interview med Reed Hastings fra Netflix

18/10/2013 | Flixfilm

reed hastings netflix dkI sidste måned var Reed Hastings, direktør hos Netflix, i Danmark for at markedsføre streamingtjenesten. I den forbindelse fik Copenhagen FutureTV Conference et 30-minutters interview med Reed Hastings, hvor han blandt andet fortæller om rettighedsaftaler, streamingmarkedet og hvordan de udvikler deres succesfulde originale serier. Reed Hastings nævner desuden, at Netflix planlægger at tilbyde videokvaliteten 4K Ultra HD til deres medlemmer næste år og at det vil kræve en 15Mbit internet-forbindelse at kunne se film i den superhøje streaming-kvalitet.

LÆS OGSÅ:   Tour de France ruller igen ind på Netflix

Interviewet er meget interessant for dem som ønsker et lidt klarere billede af streamingtjenesten Netflix og hvilken forretningsmodel de opererer efter. Du kan se det fulde interview med Reed Hastings herunder:
1 kommentar til Interview med Reed Hastings fra Netflix

  1. Peter Beck - kl. 14:32, 20-10-2013:

    Sikke dog en forfærdelig interviewer som Copenhagen Future TV havde gravet op der. Han taler nærmest mere end Reed Hastings! Spørgsmålene var ikke bare forvirrende, de var forvirrede! Det er så forfærdeligt at se en interviewer gøre et interview om én selv, det er som negle på en tavle. Et godt spørgsmål til Hastings ville være “What do you think about the Danish market as a whole?” måske med follow-up: “Do you see untapped potential in our production and writing qualities?”. Jeg er ikke interviewer, og jeg siger ikke at mine spørgsmål er geniale (langt fra) men lad dog være med at tage minutter om at stille et spørgsmål — og lad da endnu mere være med at starte med en sætning du håber bliver til et spørgsmål på et tidspunkt!

    Det her minder mig om da jeg var lille, og så op til folk der havde fine uddannelser, flotte job titler og arbejdede for firmaer med vigtige navne — jeg troede virkeligt at de vidste noget som jeg ikke vidste. Dagen jeg indså at de var mindst lige så dumme som mig selv var en revolutionær dag, på grænse til det man oplevede da man så ens forældre som andet end guddommelige.

    TL;DR: Sikke dog en forspildt chance. I burde skamme jer.

Skriv kommentar