Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Intet virker længere

Intet virker længere

28/07/2023 | Flixfilm

Intet virker længere på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Sociale, kulturelle og politiske kommentarer giver næring til disse sketches, der sætter skøre karakterer fra alle samfundslag i usædvanlige situationer.Se Intet virker længere på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Intet virker længere havde premiere på Netflix Danmark den 28. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Intet virker længere på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Intet virker længere ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Intet virker længere stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Intet virker længere, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Intet virker længere er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar