Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Intimacy

10/06/2022 | Flixfilm

Intimacy på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Verónica Echegui, Itziar Ituño, Ana Wagener
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: En kommende politikers karriere kommer i fare, efter en hemmelig videooptagelse af hendes sexliv bliver lækket til offentligheden.

Intimacy (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Intimacy på YouTube.Se Intimacy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Intimacy (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Intimacy (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Intimacy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Intimacy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar