Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Into the Beat

Into the Beat

16/04/2021 | Flixfilm

Se Into the Beat på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktør: Stefan Westerwelle
Skuespillere: Alexandra Pfeifer, Yalany Marschner, Ina Geraldine Guy, Tidiane Jamayn Diallo
Spilletid: 98 min
Land: Germany
Sprog: German, English, Russian
IMDb-karakter: 5.3

Handling: En ung balletdanser opdager hiphop ved et tilfælde og står over for et umuligt valg: Skal hun danse videre i sine forældres fodspor – eller følge sin nyfundne passion?

Into the Beat (Dit hjerte danser) havde premiere på Netflix Danmark den 16. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Into the Beat på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Into the Beat (Dit hjerte danser) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Into the Beat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Into the Beat, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Into the Beat (Dit hjerte danser) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar